ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συγκινεί η μεγάλη Μαίρη Λίντα: Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;

1 min read

Η ίδια πριν από μερικές ημέρες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς ζει μέσα στο γηροκομείο: «Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! »

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο γηροκομείο λόγω κινητικών προβλημάτων, μετά ένα ατύχημα που είχε και έσπασε το πόδι της. Ωστόσο δεν αφήνει το πρόβλημα της υγείας της να της χαλάσουν τη διάθεση.

Η ίδια πριν από μερικές ημέρες μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς ζει μέσα στο γηροκομείο: «Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα! Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!», δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Στη συνέχεια δε δίστασε να τραγουδήσει το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη. Χωρίς προετοιμασία, δίχως ιδιαίτερα μικρόφωνα και ενισχυτές, η Μαίρη Λίντα υπενθύμισε και απέδειξε γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας.

«Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;» είπε μεταξύ άλλων σε άλλη της συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό και στο Open.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μέσα στους πολλούς που την επισκέφθηκαν στο γηροκομείο είναι και η Χαρούλα Αλεξίου βρέθηκε στο δωμάτιο 35 του Γηροκομείου Αθηνών και με δάκρυα στα μάτια και έπεσε στην αγκαλιά.

Οι δυο γυναίκες μάλιστα, έμειναν για αρκετή ώρα μαζί και η Χαρούλα Αλεξίου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας της.

Δημοσίευση στα Social Media