ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

4 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Σχεδιάζουν την απόδραση, τρέμουν τις ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ απώλειες…

1 min read
Κινητικότητα εμφανίζεται στο Μαξίμου. Κινητικότητα που αφορά το μέλλον της Κυβέρνησης και πως θα διασωθεί ο λαοπρόβλητος Αλέξης Τσίπρας. 
Όπως έχουμε γράψει και σε παλιότερα άρθρα μας ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να προετοιμάζει πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι για λόγους Εθνικούς και οικονομικούς.
Εθνικούς καθώς θα αυξάνεται ακόμα περισσότερο η πίεση για κλείσιμο του Σκοπιανού ενώ και από την πλευρά της Τουρκίας φαίνεται πως θα έχουμε ‘θερμό καλοκαίρι’. Στα οικονομικά φαίνεται πως η πίεση του ΔΝΤ θα φέρει τη μείωση του αφορολογήτου ακόμα νωρίτερα ενώ η περιβόητη έξοδος από το Μνημόνιο είναι μόνο επικοινωνιακό πυροτέχνημα.
Τα πρόσφατα γεγονότα με την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο (προφανώς άλλο Σαββίδης άλλο ΠΑΟΚ) δείχνουν πως ο Τσίπρας δε μπορεί να ελέγξει τη χώρα ούτε στο αθλητικό επίπεδο.
Κάποιοι ήδη κάνουν λόγο για ηρωική έξοδο Τσίπρα από το Μαξίμου, ανάληψη διακυβέρνησης από το Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση καταγγέλλουσας αντιπολίτευσης. Στο ρόλο δηλαδή που ξέρει να παίζει πολύ καλά.
Εν συνεχεία και μόλις ο Μητσοτάκης αποτύχει (θεωρούν στο ΣΥΡΙΖΑ) θα επανέλθει με δόξα και τιμή ο Τσίπρας στο Μαξίμου. Η δεξιά παρένθεση που τόσο επιθυμούν.
Το θέμα είναι… τα σχέδια Τσίπρα θα βγουν ή όχι;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση