ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Survivor 4: «Σαρώνουν» Τριαντάφυλλος και Κάτια Ταραμπάνκο – Πρώτοι στις στοιχηματικές

1 min read

Μόλις μία εβδομάδα βρίσκεται το Survivor 4 στις οθόνες μας και ήδη έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Την ίδια στιγμή, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν πάρει «φωτιά» και δίνουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, την Κάτια Ταραμπάνκο καθώς και τον Τριαντάφυλλο.

Ναι καλά διαβάσατε, τον Τριαντάφυλλο. Κάτι το χαλαρό του στιλ στον στίβο μάχης, κάτι οι νίκες που φέρνει για την ομάδα των διάσημων και ο τραγουδιστής πέρα από viral στο Twitter, έγινε και αγαπημένος του κοινού.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Η προτίμηση του κόσμου για την Κάτια Ταραμπάνκο έγινε γνωστή ήδη από την πρώτη εβδομάδα αφού ήταν η αγαπημένη παίκτρια του κοινού και είχε τη δυνατότητα να δείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη, ψηφίστηκε από την ομάδα του αλλά όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά συγκέντρωσε και πολλές ψήφους.

Κάτια Ταραμπάνκο survivor 4

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ριάλιτι επιβίωσης δεν σταματά να μας εκπλήσσει και είμαστε βέβαιοι πως στα επόμενα επεισόδια θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές. Αναμένουμε για τα Tweets.

Tweets για τις επιδόσεις του Τριαντάφυλλου στο Survivor

Το Survivor 4 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού – κάτι που είναι ξεκάθαρο κι από τα νούμερα τηλεθέασης – και κάθε βράδυ την ώρα της προβολής του το Twitter παίρνει φωτιά! Στα trends εμφανίζεται τόσο το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο όσο και το όνομα του Τριαντάφυλλου. Του καθενός βέβαια για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο – δείτε εδώ – αλλά στο χθεσινό στίβο κατάφερε να κερδίσει

– και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter.

Επικά tweets για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor

Τριαντάφυλλος Survivor
Τριαντάφυλλος Survivor tweets
Τριαντάφυλλος Survivor αγωνας
Τριαντάφυλλος Survivor αγωνας
Τριαντάφυλλος Survivor twitter

Δημοσίευση στα Social Media