ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Survivor 3: Το ΣτΕ θα κρίνει την ώρα προβολής του – Στα χαρακώματα ΣΚΑΪ και ΕΣΡ

1 min read

Η διαμάχη ανάμεσα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την ώρα προβολής του Survivor θα κριθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, η σήμανση για τα προγράμματα αυτά είναι της «3ης κατηγορίας» και όχι της «2ης κατηγορίας» που επιτρέπει την μετάδοση της εκπομπή Survivor πριν τις 9 μ.μ., έτσι με τον τρόπο αυτό παραβιάζεται η τηλεοπτική νομοθεσία. Επίσης, το ΕΣΡ αποδίδει στον ΣΚΑΙ ότι «εκ προθέσεως» τέλεσε την διοικητική παράβαση.

Από την πλευρά του το κανάλι του Φαλήρου υποστηρίζει ότι από το ΕΣΡ ελήφθησαν ενδεικτικά αποσπάσματα από την επίμαχη εκπομπή, με αντιδράσεις και διαλόγους των παικτών που κρίθηκαν ότι μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση στην προσωπικότητα, την ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων.

Επίσης σημειώνει ότι το Survivor είναι παγκοσμίως γνωστό πρόγραμμα οικογενειακής τηλεθέασηςκαι έχει προβληθεί στη χώρα μας κατά το παρελθόν από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς πριν από τις 9 μ.μ. χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.