Τρ. Οκτ 27th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Survivor: «Τρένο» οι Διάσημοι, πήραν έπαθλο επικοινωνίας και παιχνίδι ερωτήσεων!

1 min read

Επικοινώνησαν με δικά τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα μέσω μηνυμάτων οι «κόκκινοι», ενώ εξασφάλισαν και ένα κιλό φακές ως προμήθειες

Το καλό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο των Διασήμων αποδίδει ολοένα και περισσότερο, δεδομένων των πολλών νικών που εξασφαλίζει η κόκκινη ομάδα.

Άλλη μία καλή ημέρα, λοιπόν, ήταν η σημερινή για τους Διάσημους και μάλιστα για ένα έπαθλο που πολλοί εκ των παικτών το έχουν χαρακτηρίσει ως το σημαντικότερο μετά από αυτό της Ασυλίας. Μιλάμε φυσικά για την Επικοινωνία, την οποία έχουν ανάγκη αρκετοί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τους έχουν λείψει οι δικοί τους άνθρωποι πίσω στην Ελλάδα. Εκτός από το έπαθλο, εξασφάλισαν και ένα κιλό φακές ως προμήθειες για την επόμενη εβδομάδα.

Η νίκη ήρθε για τους «κόκκινους» με σχετική ευκολία, αφού προηγήθηκαν με 7-4 και τελικά πήραν το παιχνίδι με σκορ 10-7.
Η… ρέντα που έχουν οι Διάσημοι συνεχίστηκε και στο καθιερωμένο πια παιχνίδι ερωτήσεων, όπου στοους ημιτελικούς αναμετρήθηκαν τέσσερις παίκτες τους! Τελικός νικητής όμως ήταν ο Γιάννης Τσίλης που κέρδισε εύκολα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο Τσίλης επέλεξε τους Νάσο Παπαργυρόπουλο, Γιάννη Δρυμωνάκο και Στέλιο Κρητικό προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους το έπαθλο, το οποίο ήταν γαλακτοκομικά προϊόντα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.