ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συριζαίοι με γραβάτες: Για απελάσεις σας έλεγαν, διαμερίσματα τους δίνουν!

1 min read

Οι μέρες περνούν, αλλά τα εκατοντάδες «προσφυγάκια» που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία Βικτωρίας, εξακολουθούν να παραμένουν εκεί, κι ας το κρύβουν επιμελώς τα –μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ!- 

ΜΜΕ! Τα οποία θα το «έπαιζαν» πρώτο θέμα αν ήταν στην εξουσία οι… κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ και θα διαπόμπευαν την κυρά-Τασία!

Τώρα όμως, προστατεύουν την «κυρά-Τασία» του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ, τον Μηταράκη! Φτάνοντας στο σημείο να αποκρύψουν επίσκεψή του στην πλατεία Βικτωρίας, για να μην κακοφανεί στους… «εθνικόφρονας»!

Ιδού τι γράφει ο ίδιος ο Μηταράκης, σε ανάρτησή του στο Twitter: 

«Σήμερα γύρω στις 08:30, πήγα στην πλατεία Βικτωρίας και ενημέρωσα τους πρόσφυγες και τον εκπρόσωπο της Αφγανικής κοινότητας για τις προσπάθειες για την εξεύρεση βραχυπρόθεσμων λύσεων καθώς και για την ένταξη τους στο πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ»».

Καταλάβατε τώρα ποιοι μας κυβερνούν; Πήγε ολόκληρος υπουργός σε παρανομούντες, έδωσε εξηγήσεις στον εκπρόσωπο της «Αφγανικής κοινότητας» και υποσχέθηκε να εντάξει τους καταληψίες στο πρόγραμμα «Ήλιος», για να τους τακτοποιήσει σε διαμερίσματα, ενώ την ίδια ώρα πολλοί Έλληνες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!

«Εθνικόφρονες» μπουμπουκοβοριδομπογδανόφρονες, να χαίρεστε την κυβέρνησή σας!  

(ΥΓ): Ευτυχώς! Ευτυχώς που διώξαμε την αριστερά απ’ την εξουσία! Κι ευτυχώς που δεν έχουμε υπουργό την κυρά-Τασία! Ή όχι, ωρέ «εθνικόφρονες»;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.