ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συρία, ISIS: Αναφορές ότι έπεσε το τελευταίο οχυρό στην Μπαγούζ

1 min read

Πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου αναφέρουν ότι έπεσε το τελευταίο οχυρό του Ισλαμικού Κράτουςστην Μπαγούζ – Δεν επιβεβαιώνονται επισήμως

Πληροφορίες που κάνουν το γύρο του κόσμου τα τελευταία λεπτά θέλουν να έχει επέλθει η ήττα του Ισλαμικού Κράτους και να έχει πέσει και το τελευταίο τους οχυρό στην πόλη Μπαγούζ της Συρίας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές διαψεύδονται από άλλα μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή. Οι αναφορές για την ήττα του ISIS  δεν επιβεβαιώνονται επίσης από τις συριακές δημοκρατικές δυνάμεις, που στηρίζονται από τις ΗΠΑ, ενώ οι αρχικές πληροφορίες για πτώση της Μπαγούζ έχουν προέλευση κουρδική ιστοσελίδα.
Όπως μετέδωσε το Reuter’s ο εκπρόσωπος των συριακών δημοκρατικών δυνάμεων Μουσταφά Μπαλί σε ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους αναφέρει ότι η απελευθέρωση της Μπαγούζ θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σημειώνει δε, ότι ελέγχονται διάφορα σημεία στην πόλη, αλλά και σήραγγες που έχουν κατασκευάσει οι τζιχαντιστές, πριν γίνουν ανακοινώσεις. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.