ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League 1 Ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη Πρόγραμμα και πιθανές 11άδες

1 min read

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” να ξεχωρίζει, πραγματοποιείται σήμερα η ένατη αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος (19:30 Novasports2HD).

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

ΟΟλυμπιακός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, στη φιέστα που ετοιμάζει στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 84 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 64 βαθμούς. Οι Πειραιώτες μετρούν 62 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει 43 νίκες, ενώ 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακοί, οι νίκες είναι 45 υπέρ των “ερυθρολεύκων”, έντεκα υπέρ των “ασπρόμαυρων”, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Μπορεί να έκανε ροτέισον στα τελευταία ματς, όμως απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς ενδέχεται να χρησιμοποιήσει βασικούς, θέλοντας να κάνει κι ένα… τσεκ εν όψει τελικού. Ο Σα αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ δύσκολα θα εγκαταλειφθεί το 3-4-3. Στην άμυνα προκρίνονται οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας, ενώ για τα άκρα προορίζονται οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσουκ, με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά στα χαφ. Η επιθετική τριάδα αναμένεται να απαρτιστεί από Μασούρα, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Καμαρά, Φορτούνης, και Βαλμπουενά.

Ο δε Πάμπλο Γκαρσία, θέλει να δει την ομάδα του να σφραγίζει τη 2η θέση και επίσης αναμένεται να παρατάξει «δυνατή» ενδεκάδα. Επίσης με σχηματισμό 3-4-3, ο Πασχαλάκης αναμένεται να έχει μπροστά του τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Λύρατζη, καθώς πιθανότατα θα προφυλαχθεί ο Βιεϊρίνια. Ροντρίγκο και Μπάμπα προορίζονται για τα «φτερά», με Τσιγγάρα και Αουγκούστο στα χαφ και Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Ουάρντα να αποτελούν μία αρκετά πιθανή τριάδα στην επίθεση.

Στο “Κλ. Βικελίδης”, ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι “κίτρινοι” βρίσκονται στην τρίτη θέση με 59 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς. Το “τριφύλλι” μετράει 65 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, με τον Άρη να έχει συνολικά 25 νίκες, ενώ 27 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έχει 19 νίκες, ο Παναθηναϊκός 22, ενώ 17 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Μάντζιος εκτιμάται ότι θα επαναφέρει την ομάδα του Άρη στον… κανονικό σχηματισμό της το 4-2-3-1 με τους Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Μάνο να είναι στην γραμμή κρούσης. Σάσα και Ματίγια θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και στην άμυνα οι Γκανέα, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς με τον Κουέστα στο τέρμα.

Για τον Παναθηναϊκό ο Συλαϊδόπουλος αν και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι, υπάρχει η πιθανότητα να εμπιστευθεί έναν σχηματισμό με τον Καρλίτος να παίρνει θέση βασικού πίσω από τον Μακέντα. Οι Χατζηγιοβάνης και Βιγιαφάνες είναι στα δύο άκρα, οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή και οι Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ στην άμυνα με τον Διούδη στην εστία.

Τέλος, στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 58 βαθμούς. Η Ένωση έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 14 νίκες στα προηγούμενα ματς, έναντι επτά των Αρκάδων. Επίσης, τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Τρίπολη, οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες, οι φιλοξενούμενοι επίσης πέντε, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Λόπες, Κρίστισιτς, Τσιγκρίνσκι, Ολιβέιρα, Λάτσι, Ραντόνια, Γκαρσία και Νταντσένκο. Στη βασική ενδεκάδα, πιθανότατα σε σχηματισμό 4-3-3, ενδέχεται να δούμε επιστροφή Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Μιτάι στην άμυνα. Στα χαφ προκρίνονται οι Σιμάνσκι, Σάκχοφ και Γαλανόπουλος και στην επίθεση οι Τάνκοβιτς, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ. Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας και Χριστόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports3HD)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (19:30 Novasports4HD)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports2HD)

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.