ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League, Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 3-0: Βυσσινί θύελλα στα χιόνια

1 min read

Στον ταλαιπωρημένο από την κακοκαιρία αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena οι γηπεδούχοι έβγαλαν… γούστα, επικρατώντας 3-0 του Απόλλωνα και δημιουργώντας αρκετές ακόμα ευκαιρίες

Ιδανικό ποδαρικό στο 2019 έχει κάνει η ΑΕΛ. Οι… βυσσινί μετά τη νίκη της Τετάρτης επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο και για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα επικράτησαν με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και πήραν ένα εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας. Σημαντικό γιατί οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 18 βαθμούς και όχι μόνο πήραν βαθμολογική ανάσα, αλλά βρίσκονται 4 πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και μπορεί ο συγκεκριμένος στόχος να μοιάζει μακρινός, ωστόσο όσο κερδίζουν, τόσο μπορούν να ονειρεύονται.

Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε ένα ματς που ουσιαστικά ήταν τελικός, δεν μπόρεσε να δείξει καλό πρόσωπο, έμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς και το θαύμα που έτσι και αλλιώς χρειαζόταν για να παραμείνει, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Ένα αυτογκόλ και μία ακόμα φάση στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο που πήγαινε ασορτί με τον κακό αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια καλή φάση, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν ωστόσο το σκορ μόλις στο 5′. Στο λεπτό αυτό ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ και ο Γκίνο στην προσπάθειά του να διώξει έβαλε αυτογκόλ με κεφαλιά.

Από εκείνο το λεπτό και σχεδόν ως το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε σχεδόν τίποτα στο ματς, με τους Θεσσαλούς να χάνουν και μία ευκαιρία με τον Νούνιτς ο οποίος στο 44′ έκλεψε την μπάλα από τον Τζανετόπουλο, τον πέρασε στο σπριντ, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο, με την αποβολή του Στάθη να παίζει ρόλο

Όσο χάλια ήταν το πρώτο ημίχρονο, τόσο καλό ήταν το δεύτερο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Στάθη στο 50′. Μια δεύτερη κίτρινη που θα λέγαμε πως ήταν λίγο αυστηρή, αν και ο αμυντικός του Απόλλωνα η αλήθεια είναι πως έπαιζε σκληρά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Το τελείωσε ο Νούνιτς

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω η ΑΕΛ βγήκε μπροστά για να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς το ματς και το κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία. Η αρχή έγινε στο 63′ με τον Μιλοσάβλιεβιτς να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην άμυνα του Απόλλωνα, να μπαίνει στην περιοχή και να γυρίζει στον Νούνιτς που προ κενής εστίας έκανε με ευκολία το 2-0. Ο Σλοβένος όμως δεν έμεινε εκεί και στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 εκμεταλλευόμενος το κάκιστο διώξιμο του Χουάντερσον στο σουτ του Ντέλετιτς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα γκολ χωρίς να τα καταφέρουν πανηγυρίζοντας στο τέλος μια σημαντική νίκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.