ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League: Eισήγηση για αφαίρεση βαθμών στον Άρη – Πως επηρεάζεται η βαθμολογία

1 min read

Super League: Mια εισήγηση που μπορεί να… αλλάξει πολλά έγινε την Μεγάλη Πέμπτη και αφορά τον Άρη. Άμεση η απάντηση των κιτρινόμαυρων με ανακοίνωση.

Μια είδηση που μπορεί να ταράξει τα νερά της Σούπερ Λιγκ έγινε γνωστή την Μεγάλη Πέμπτη. Πιο συγκεκριμένα, η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη προέβη σε εισήγηση για αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση Λάσκοφ.

Για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή εισηγείται ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο. Την Μεγάλη Πέμπτη η Επιτροπή κάλεσε την ΠΑΕ Άρης και τον Μπόρτσι Λάσκοφ να εκθέσουν τις απόψεις τους έως τις 10 Μαΐου. Η απόφαση για την υπόθεση της πλαστογραφίας θα ληφθεί πριν την επικύρωση της βαθμολογίας της SL1.

Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη εισήγηση γίνει αποδεκτή από το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, τότε θα ανατραπούν όλα στα φετινά πλέι οφ. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης θα πέσει από τους 58 στους 52 βαθμούς, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει 51 βαθμούς. Κοινώς θα είναι σε απόσταση βολής οι δύο ομάδες με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Τι απαντά η ΠΑΕ Άρης

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στα δημοσιεύματα ότι η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη εισηγείται αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση Λάσκοφ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει ότι:

«Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ. Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες».

Ο Άρης έχει κληθεί από την Επιτροπή να καταθέσει έως τις 10 Μαΐου αν και το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσει και θα πάρει εξτρά προθεσμία. Από την ΠΑΕ εξακολουθούν να μην ανησυχούν για τον θέμα, δηλώνουν πλήρη άγνοια και ότι δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στην υπόθεση, κάτι που ισχυρίζονται ότι θα αποδειχθεί και τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.