ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League Ο Ελ Αραμπί «σκότωσε» την ΑΕΚ – 3-0 ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

1 min read

Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και ένα του Βαλμπουενά νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της super league 1.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πια στο +11 από την Ένωση και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αφήσει δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην ΑΕΛ.

Στο 13′ ο Ελ Αραμπί σημάδεψε σωστά, όταν στη σέντρα του Εμβιλά σηκώθηκε υποδειγματικά ως προς το timing και με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ, με το 12ο τέρμα του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ στο 66΄ είχε τη μεγάλη στιγμή της, όταν ο Λιβάγια βρήκε κάθετα τον Μάνταλο που νικήθηκε από τον Σα, η μπάλα ξαναγύρισε σε αυτόν που με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και η Ένωση έχασε την ευκαιρία για το 1-1, για να δεχθεί το γκολ δυο λεπτά αργότερα.

Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ, ύστερα από αντεπίθεση του Ολυμπιακού κι αφού οι αμυντικοί απέτυχαν να απομακρύνουν, ο Τσιντώτας έπεσε να πιάσει μια εύκολη μπάλα, εκείνη του ξέφυγε κι ο Ελ Αραμπί δεν άφησε ατιμώρητο το λάθος του «κιτρινόμαυρου» γκολκίπερ σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄+3 ο Βαλμπουενά με πέναλτι, στο οποίο είχε υποπέσει ο Σιμόες στον ίδιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρούμα, Μπα, Σεμέδο – Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (89΄ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα (61΄ Βαλμπουενά), Φορτούνης (70΄ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (70΄ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης (46΄ Σβάρνας), Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Κρίστισιτς (82΄ Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία (46΄ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (73΄ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46΄ Ολιβέιρα).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.