ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ – Στην εκπνοή ισοφάρισαν οι Θεσσαλονικείς

1 min read

Με γκολ του Μουργκ στο 89΄ ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ, που είχε πάρα πολλές ελλείψεις, στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 23ο λεπτό με τον Ασφαριφάρντ στη μοναδική τελική προσπάθειά τους σε όλο το παιχνίδι!

Στο  25΄ ακυρώθηκε γκολ του Τζόλη για χέρι, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τον ΠΑΟΚ καθώς τονίζουν ότι η μπάλα βρίσκει στο χέρι μετά από πρόσκρουση στο σώμα του επιτιθέμενου, όμως με βάση τους πιο πρόσφατους κανονισμούς (χέρι που οδηγεί σε σκοράρισμα), ορθώς ακυρώθηκε.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Χνίντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Παουλίνιο (70΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μιτάι (46΄ Λόπες), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Λιβάγια, Τάνκοβιτς (60΄ Αλμπάνης, 80΄λ.τρ. Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ (60΄ Ολιβέιρα)

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μάτος (68΄ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Εσίτι (58΄ Νινούα), Σβάμπ, Ζίφκοβιτς (80΄ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (68΄ Σφιντέρσκι), Τσόλακ.

* Πολύ άτυχος ο Χρήστος Αλμπάνης που τραυματίστηκε στο 80΄, είκοσι λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Ήταν ο παίκτης που είχε καταφέρει να προσφέρει έστω λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.