ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League 1: Χαλαρή 3άρα ο ΠΑΟΚ

1 min read

Οι νταμπλούχοι δεν είχαν πρόβλημα με τον Αστέρα και καθάρισαν με Σφιντέρσκι – Πέλκα – Λάμπρου…

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 1 ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης. Με τους Σφιντέρσκι, Πέλκα και Λάμπρου να βρίσκουν δίχτυα, οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς και πέρασαν στην 1η θέση, περιμένοντας φυσικά να δουν τι θα κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο ματς και στο 4′ χρειάστηκε η μεγάλη επέμβαση του Παπαδόπουλου για να μη γίνει το 1-0 σε σουτ του Λημνιού. Ακολούθησε δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Μαουρίσιο και γενικά το πρώτο 20λεπτο βγήκε με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Στο 22′ ο Μίσιτς από καλή θέση έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, για να γίνει τελικά αυτό στο 29′ από τον Σφιντέρσκι: Κόντρα σε πάσα του Βιεϊρίνια προς τον Πέλκα, η μπάλα κατέληξε στον Πολωνό κι από εκεί πήγε στα δίχτυα (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Λημνιό στο 56′ για να καθαρίσει το ματς και τελικά το έκανε αυτό στο 60′ με το γκολ του Πέλκα (2-0). Τέσσερα λεπτά μετά ο διαιτητής έδειξε αρχικά πέναλτι, το οποίο σωστά ακύρωσε μέσω VAR αφού το μαρκάρισμα ήταν ελάχιστα εκτός περιοχής, ενώ σωστή ήταν και η αποβολή του Σουάρες με 2η κίτρινη κάρτα.

Με το σκορ στο 2-0 και με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει μείνει με 10 παίκτες, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο απλά για τους πρωταθλητές, οι οποίοι στο 79′ έφτασαν στο 3-0 με τον Λάμπρου από κοντά, μετά την ασίστ του Μίσιτς σε μια φάση που οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έκρυψαν την μπάλα. Και μέσα σε όλο αυτό το χαρούμενο κλίμα στην Τούμπα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 84′ με τον Μάρκο Φερνάντεθ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Θα μπορούσε να ήταν 4-1, αλλά το γκολ του Άκπομ στο 89′ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ. Μικρό το κακό για τον ΠΑΟΚ…

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (80′ Εσίτι), Αουγκούστο, Λημνιός, Πέλκας (62′ Λάμπρου), Μίσιτς, Σφιντέρσκι (69′ Άκπομ).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Σουάρες, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Σίτο (60′ Ριέρα), Μπόρχα Φερνάντεθ (76′ Μπελόγκ), Βαλιέντε, Μάρκο Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (69′ Πασαλίδης), Χαουρέγκι.

Η… δουλειά απλοποιήθηκε για τον ΠΑΟΚ στο 59′ οπότε ο Πέλκας πέτυχε το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου (2-0). Και σε αυτή τη φάση χρειάστηκε το μάτι του VAR για να διαπιστωθεί ότι ο άσος του ΠΑΟΚ δεν ήταν σε θέση οφσάιντ.

image_1.jpg

Στο 64′ αρχικά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για ανατροπή του Σουάρεθ στον Σφιντέρσκι, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR ο διαιτητής Σκουλάς πήρε πίσω την αρχική απόφαση σφυρίζοντας εν τέλει φάουλ εκτός περιοχής. Στην ίδια φάση πάντως αποβλήθηκε ο Σουάρεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 79′ ο Λημνιός συνεργάστηκε ωραία με τον Μίσιτς, ο οποίος πάσαρε στον Λάμπρου που με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 3-0. 

Το μόνο που πέτυχε ο Αστέρας μέχρι το τέλος του ματς ήταν να μειώσει (3-1) στο 84′ με τον Μαρκ Φερνάντεθ. Αρχικά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ωστόσο και πάλι παρενέβη το VAR. Ο Σκουλάς άλλαξε την αρχική απόφαση καταμετρώντας το γκολ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.