ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Super League 1: «Αυτοκτονία» για Πανιώνιο, «διπλό» σωτηρίας ο Παναιτωλικός – Όλα τα αποτελέσματα

1 min read

Στον αγώνα που ήταν «ζωής και θανάτου» για την παραμονή του έκανε το χειρότερο παιχνίδι του και γνώρισε την πρώτη ήττα στα πλέι άουτ ο Πανιώνιος, που έχασε 0-2 στη Νέα Σμύρνη από τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας.

Στάθηκε όμως τυχερός, γιατί την ίδια ώρα ο Αστέρας Τρίπολης περνούσε νικηφόρα από την Ξάνθη, με αποτέλεσμα το -1 (22 έναντι 23 βαθμών)που χωρίζει τις δύο ομάδες να παραμείνει κι έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία ημέρα των πλέι άουτ (7η), όπου ο Πανιώνιος θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός έφτασε στους 26 βαθμούς και διασφάλισε την παρουσία του στο μπαράζ παραμονής, καθώς αν χάσει στο τελευταίο παιχνίδι του (με Βόλο εντός) και νικήσει η Ξάνθη (στη Λάρισα) καθώς θα ισοβαθμίσουν στους 26 βαθμούς, με τους «ακρίτες» να πλεονεκτούν.

Αγωνιστικά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι φιλοξενούμενοι που έκαναν ό,τι ήθελαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κι εν τέλει πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με το γκολ του Μπαΐροβιτς από τα 11 βήματα, στο 40ό λεπτό. Στο 38΄ καταλογίστηκε παράβαση για χέρι του Ευαγγέλου σε κεφαλιά του Ντίας και ο άσος του Παναιτωλικού νίκησε τον Κότνικ, που έπεσε σωστά, δίνοντας στους Αγρινιώτες το προβάδισμα που δικαιούνταν.

Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να είναι κακοί στον «τελικό» και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους δέχθηκαν τη δεύτερη «ψυχρολουσία», όταν ο Τζανακάκης έδωσε στον Ρόσα, αυτός του επέστρεψε την μπάλα και ο Έλληνας αμυντικός, από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Κότνικ και διπλασίασε.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης έκανε νευρικούς τους γηπεδούχους, που είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησαν: στο 55΄ από σχεδόν μοιραίο λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού ο Λυμπεράκης βρήκε τον αμαρκάριστο Κόρμπο που σούταρε τραγικά άστοχα και στο 68΄ από κεφαλιά του Σταυρόπουλου ο Αραμπούλι έκανε την προβολή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει (εξ επαφής) τον Φερνάντες και κάπου εκεί «ξεθύμανε» η επιθετικότητα των παικτών του Βόκολου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ευαγγέλου – Ντάλσιο, Λιάβας, Ντουάρτε, Ταχάρ, Ντίας

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας (46΄ Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης (71΄ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (83΄ Γρίβας), Οικονομίδης (46΄ Άρτσε), Παπανικολάου (52΄ Αραμπούλι), Τσιλούλης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντες, Πάρρας, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (73΄ Μιμίτο), Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (82΄ Αριγίμπι), Μπαΐροβιτς (64΄ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (81΄ Λουσέρο), Ρόσα, Ντίας.

Μοιρασιά στη Λαμία

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας στη Λαμία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας των πλέι άουτ.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις και με τις δύο ομάδες βαθμολογικά αδιάφορες, καθώς είχαν ήδη εξασφαλισμένη παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι «βυσσινί» που απείλησαν πρώτοι, με ένα σουτ του Παπάζογλου από πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς που μπλόκαρε ο Επασί, για να «απαντήσουν» οι γηπεδούχοι με μια κεφαλιά του Σκόνδρα στο 43΄, που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία εμφανίστηκε ελαφρώς πιο δραστήρια από τους φιλοξενούμενους και είχε μια κεφαλιά ελάχιστα άουτ από τον Βύντρα στο 63΄, στη μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου ημιχρόνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Σέζος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουλούλης – Μιχαήλ, Παπάζογλου

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Ρόμανιτς, Αραβίδης (84΄ Σασί), Καραμάνος (81΄ Βασιλόγιαννης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Γκαζάλ (34΄ Μιχαήλ), Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Βινίσιους (71΄ Λουφάκης), Πινακάς, Παπάζογλου.

 Νίκη του Ατρόμητου στο Βόλο  με «χατ-τρικ» του Γιώργου Μανούσου

Με «χατ-τρικ» του Γιώργου Μανούσου ο Ατρόμητος έφυγε με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου επικράτησε 3-2 του Βόλου για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο όταν και προηγήθηκε 3-0 με ισάριθμα τέρματα του Μανούσου στο 8΄ (άστοχη έξοδος του Καραγκιόζη και πλασέ στην κενή εστία), στο 38΄ (με κεφαλιά σε σέντρα του Ντε Πο) και στο 44΄(μετά από εκπληκτική μεταβίβαση του Ραμπέγιο).

Στο 2ο 45λεπτο ο Βόλος μείωσε σε 3-1 με τον Κυζερίδη (πλασέ από μεταβίβαση του Μουνίθ) και στο 68΄ σε 3-2 με σουτ του Τσοκάνη που νίκησε τον Μέγερι.

Ο Μανούσος με το σημερινό «χατ-τρικ» έφθασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στο 12΄ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Βόλου Καραγκιόζης και αντικαταστάθηκε από τον Γκαραβέλη, ενώ στο 58′ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Στέφανος Ξηροφώτος. Στο 88΄ ο Ντε Πο του Ατρομήτου πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο με στόχο να κερδίσει πέναλτι (αρχικά το υπέδειξε ο διαιτητής, αλλά στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR άλλαξε απόφαση) και οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες.

Διαιτητής: Γιώργιος Τάσσης (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Γκουαροτσένα – Μανούσος, Κατράνης

Κόκκινες κάρτες: Ντε Πο (2 κίτρινες)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βόλος: Καραγκιόζης (12΄ Γκαραβέλης), Φεράρι, Μήτογλου, Διαμαντής, Λύρατζης Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Γέντρισεκ, Κυζιρίδης (53΄ Ζοάο).

Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο (60΄ Κιβρακίδης), Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ντε Πο, Ραμπέγιο (71΄ Γιακουμάκης), Ανδρούτσος (88΄ Στρούγγης), Μανούσος (71΄ Ούμπιδες).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.