ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ηλιόλουστο σκηνικό τη Δευτέρα – Η πρόγνωση του καιρού 16/10/2017

1 min read

Ηλιόλουστο σκηνικό τη Δευτέρα - Η πρόγνωση του καιρού 16/10/2017

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Δευτέρα με βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ να πνέουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται πως θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος σε γενικές γραμμές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος σε γενικές γραμμές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και το βράδυ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.