Συνελήφθη στρατιωτικός γιατρός για “φακελάκι”

Newskamatero

Στρατιωτικός γιατρός που υπηρετεί 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας στην Αττική συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ κατηγορούμενος για «φακελάκι».

Η σύλληψη του έγινε, χθες, μετά από σχετική καταγγελία, κι ενώ ο κατηγορούμενος γιατρός είχε παραλάβει προσημειωμένο χρηματικό ποσό σε προγραμματισμένη συνάντηση. Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σε ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας αναφέρει ότι για την υπόθεση “έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και παράλληλα επελήφθησαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να εξετασθεί η περίπτωση χρηματισμού ιατρικού προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας” .

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Απαγορευτικό απόπλου λόγω μποφόρ – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σήμερα. Συγκεκριμένα, από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο έως τις 9 το βράδυ. Από Ραφήνα, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Ανδρο, Τήνο και Μύκονο. Παράλληλα, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων και […]