ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζουν να μπαίνουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο

1 min read

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NEWSKAMATERO

Στον Έβρο με τον δήθεν “πόλεμο” που έγινε εκεί και αποτέλεσε σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, παίχτηκε ένα μεγάλο παιχνίδι προπαγάνδας. Όμως λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν από τον Έβρο και μάλιστα από το βόρειο τμήμα του και σύμφωνα με τις αρχές αυτοί κρύβονται σε χωριά μουσουλμάνων.

Μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες πέρασαν από τον Έβρο 60 άτομα και όπως γράφουν τα τοπικά μέσα τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται μία μεγάλη αύξηση στις λαθρομεταναστευτικές ροές στον Έβρο. Την 1η Σεπτεμβρίου πέρασαν συνολικά τα σύνορα από τον Έβρο 31 άτομα και μία ημέρα πριν, στις 31 Αυγούστου από 29 άτομα.

Το παραπάνω αφορά αυτούς που συλλαμβάνονται κοντά στον Έβρο, γιατί οι περισσότεροι βρίσκουν τρόπο και προχωρούν νότια. Όπως οι 20 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν μεταξύ Καβάλας-Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, είκοσι λαθρομετανάστες μετέφερε με ενοικιαζόμενο φορτηγό 39χρονος Τσέχος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από αστυνομική κινητοποίηση στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ασπροβάλτας. Όπως έγινε γνωστό, οι λαθρομετανάστες είναι την Συρία, έτσι δήλωσαν (…) και την Σομαλία (λίγο δύσκολο να δηλώσουν και αυτοί… Σύριοι!), ενώ κατά τους ελέγχους προέκυψε ότι δεν διέθεταν έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Αυτοί από που είχαν μπει στην Ελλάδα; Από τον Έβρο φυσικά…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.