ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζονται τα εγκλήματα των “φιλοξενούμενων” αλλοδαπών, συνεχίζεται και η αντιρατσιστική προπαγάνδα

1 min read

Ετοιμοθάνατη και αιμόφυρτη βρέθηκε ηλικιωμένη Ελληνίδα στην Ήπειρο και συνελήφθη γι’ αυτό ένας Πακιστανός…

Δεν τολμά Έλληνας να μιλήσει για τα εγκλήματα των αλλοδαπών! Δεν τολμά να πει λέξη, αφού η λεγόμενη αντιρατσιστική προπαγάνδα κυριαρχεί παντού! Προφέσορες και ινστρούκτορες, δεν σταματούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό, για το πόσο καλό μας κάνουν όλοι αυτοί που ήλθαν χωρίς ποτέ να ερωτηθεί για αυτό ο Ελληνικός Λαός! Και όσο για τα εγκλήματά τους, είτε τα αποσιωπούν, είτε να θάβουν σε μονόστηλα στις πίσω σελίδες των φυλλάδων!

Όπως αυτό που έγινε στην Πρέβεζα. Όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη ο δράστης επίθεσης κατά ηλικιωμένης. Πρόκειται για έναν άνδρα υπήκοο Πακιστάν, και πρόκειται μέσα στην ημέρα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων  η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εχθές αργά το απόγευμα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα. Η 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και έχοντας χτυπήματα στο κεφάλι.

Η ηλικιωμένη έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ευρέθη αιμόφυρτη, λιπόθυμη και ημίγυμνη στο σπίτι της στην Πρέβεζα από συγγενικό της πρόσωπο. Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. 

Ας χαίρεστε, λοιπόν, τον αντιρατσισμό σας και ας μη λέτε λέξη για τα τόσα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων από αλλοδαπούς, που φέρατε στην χώρα χωρίς να ρωτήσετε τον Ελληνικό Λαό όλοι σας και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.