ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός Θετική στον Κορονοϊό βρεφονηπιοκόμος στο “Μητέρα

1 min read

Κορύσμα κορονοϊού σε βρεφονηπιοκόμο αποκάλυψαν τα τεστ του ΕΟΔΥ στο “Μητέρα”. Φαίνεται πως τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας. Συναγερμός στην δομή που εργαζόταν.

Η μαζική εξέταση για την ανίχνευση νέων περιστατικών της νόσου COVID-19 στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των προνοιακών δομών της χώρας, έφερε στην επιφάνεια ένα ακόμη κρούσμα του ιού ανάμεσα σε ευαίσθητο πληθυσμό.

Βρεφονηπιoκόμος του Κέντρου Βρεφών “Η Μητέρα” βρέθηκε θετική στον ιό, γεγονός το οποίο σήμανε συναγερμό στη δομή, στην οποία  φιλοξενούνται μωρά και νήπια, η επιμέλεια των οποίων έχει αφαιρεθεί από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε άμεσα τέστ σε όλα τα βρέφη της πτέρυγας στην οποία εργαζόταν η βρεφονηπιοκόμος και τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά. Θα επαναληφθούν, ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η βρεφοκόμος τηρούσε τα μέτρα προστασίας ώστε να μην μεταδώσει τον ιό, ενώ τα μέχρι τώρα τεστ που έχουν γίνει σε όλους τους εργαζόμενους των προνοιακών δομών, είναι αρνητικά.

Της Γιάννας Σουλάκη/iatropedia.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.