ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

1 min read

Επί ποδός είναι οι Αρχές -και στη δική μας χώρα- σε ό,τι αφορά στα μέτρα ασφαλείας τα οποία εντείνονται σε πολυκαταστήματα αλλά και σε εμπορικά κέντρα εν όψει της περιόδου των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το Σάββατο, αναμένονται να αυξηθούν οι περιπολίες των αστυνομικών και στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Επίσης, θα ενισχυθεί το πληροφοριακό δίκτυο, ενώ έχουν ενισχυθεί οι «Πάνθηρες» -πάνοπλοι αστυνομικοί με μαύρες στολές- ενώ οι άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ από τους 1.500 αστυνομικούς -οι οποίοι θα πέσουν στη μάχη της εγκληματικότητας- έχουν ενισχυθεί και, πλέον, θα κυκλοφορούν σε ομάδες των οκτώ ανδρών.

Ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί και η Ομάδα «Δράση» η οποία από 50 άτομα θα φτάσει τα 150.

Είναι προφανές πως τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη έχουν θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές και σε διαρκή επαγρύπνηση.

Την ίδια ώρα, την προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες που θα επισκεφθούν τα Χριστούγεννα τη χώρα μας, εφιστά η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα, υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην ανακοίνωσή της ενημερώνει πως τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα θα παραμείνουν αυξημένα.

Αναφέρεται επίσης στη δράση των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και εξτρεμιστών στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας ότι στοχεύουν τοποθεσίες που συχνάζουν τουρίστες, όπως οι χριστουγεννιάτικες αγορές, τα εμπορικά κέντρα κ.λπ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.