ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός για σκάφος που αγνοείται στην Κεφαλονιά – Ανατροπή από τα νέα δεδομένα

1 min read

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του σκάφους με τους τουρίστες στην Κεφαλονιά και το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο ένα νέο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, είναι ικανό να ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με το inkefalonia.gr, η ενοικίαση της βάρκας έγινε – όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών – με πλαστή ταυτότητα. Ο άνδρας που εμφανίστηκε στο Αργοστόλι για να νοικιάσει την βάρκα εμφανίστηκε με Κροατική ταυτότητα, κάτι που στην συνέχεια της έρευνας αποδείχθηκε πως είναι πλαστή.

Μαζί του στο μικρό σκάφος επιβιβάστηκαν άλλα τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν ήταν η ώρα να επιστρέψουν την βάρκα δεν εμφανίστηκαν, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης των σκαφών να θορυβεί. Αμέσως κινητοποίησε το Λιμενικό για τον εντοπισμό τους. Από το απόγευμα της Παρασκευής έως σήμερα το πρωί, το Λιμενικό έχει «χτενίσει» την θαλάσσια περιοχή της Κεφαλονιάς, εστιάζοντας κυρίως στο νότιο κομμάτι της, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί ότι η βάρκα έχει βυθιστεί…

ΠΗΓΗ: inkefalonia.gr

Δημοσίευση στα Social Media