ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύμβουλος Ερντογάν θέτει θέμα «αποζημιώσεων από την Ελλάδα στην Τουρκία για την Μικρασιατική Εκστρατεία»!

1 min read

Ο ναύαρχος ε.α. και άτυπος σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Deniz Kutluk  δήλωσε ότι «Η Τουρκία θα ζητήσει αποζημιώσεις από τις “λεηλασίες” και τις “σφαγές” που έκαναν οι Έλληνες στρατιώτες στην Μικρά Ασία».

Προφανώς είναι ένα άλλο ζήτημα που θέτει ή πρόκειται να θέσει η Άγκυρα στο πακέτο των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν στην Κωνσταντινούπολη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, για την ελληνική υφαλοκρηπίδα, την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών κλπ.

Ιδού τις δήλωσε συγκεκριμένα ο Deniz Kutluk: «Πέρυσι οι Έλληνες είχαν ζητήσει πολεμικές επανορθώσεις από την Γερμανία και όσα έκανε στον Β΄ΠΠ. Θα πρέπει να ζητήσουμε κι εμείς αποζημιώσεις από την Ελλάδα για τα όσα έκανε στην Τουρκία την περίοδο της εκστρατείας στη Μικρά Ασία» είπε ο ναύαρχος του οποίου η χώρα έχει καταδικαστεί παγκόσμια για την σφαγή 1 εκατομμυρίου Αρμενίων, για τις σφαγές κατά του Ελληνισμού στη Σμύρνη, τον Πόντο, για τα Σεπτεμβριανά του 1955 και πολλά ακόμη.

Μήπως, όμως, απλά «βρίσκουν και τα κάνουν»; Και το Oruc Reis είναι έτοιμο πάλι προς απόπλου, αντί να είναι στον βυθό της θάλασσας, όπως διακήρυσσε η ελληνική κυβέρνηση στις 21 Ιουλίου, για να παύσει οριστικά τους κομπασμούς στις 10 Αυγούστου, όταν το πλοίο ξεκίνησε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κατάπιαν τις «προειδοποιήσεις» για βύθισή του;

Δημοσίευση στα Social Media