Τρ. Νοέ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συμφωνία των Πρεσπών: Στη Βουλή την άλλη εβδομάδα

1 min read

Δεν αποκλείεται να εισαχθεί στην αρμόδια επιτροπή έως την Παρασκευή – Βούτσης ερωτηθείς αν απαιτούνται 151 ψήφοι για την κύρωση της Συμφωνίας: «Δεν πρέπει, αλλά πρέπει», απάντησε

Από την άλλη εβδομάδα η Συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, τονίζοντας πως ακόμα και να εισαχθεί στις επιτροπές αυτή την εβδομάδα η Ολομέλεια δεν θα ασχοληθεί.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν οι 151 για την κύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική βουλή, ενώ σε ερώτηση αν απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία για να κυρωθεί είπε χαρακτηριστικά πως« γνωρίζετε (σ.σ. απευθυνόταν στους κοινοβουλετυτικούς συντάκτες) ότι δεν πρέπει, αλλά πρέπει».

Σχετικά με τη διαδικασία για κύρωσης της Συμφωνίας είπε πως «δεν υπαρχει κανένα άγχος για αυτο το θέμα, δεν υπάρχει καμία διάθεση να προκαταλάβει κανεις κατι ή να το περιορίσει».

Αναφορικά με όσα είπε για τον ίδιο,  στη συνέντευξή του στο Star ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, όταν  ζητήθηκε από τον κ.Βούτση να σχολιάσει,  εκείνος περιορίσθηκε σε μια λέξη: “Θλίψη”.

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.