ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Sukhoi-27: Ρωσικά μαχητικά απώθησαν πολεμικό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ

1 min read

Το ΝΑΤΟ δεν είναι ευπρόσδεκτο στη Ρωσία και αυτό έγινε ξεκάθαρο από την Ρωσική Πολεμική Αεροπορία. Ρωσικά Sukhoi-27 κινήθηκαν εναντίον μαχητικού αεροσκάφους του ΝΑΤΟ.

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη απώθησαν ένα πολεμικό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ, το οποίο επιχείρησε να προσεγγίσει το αεροπλάνο του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου πάνω από διεθνή χωρικά ύδατα στη Βαλτική θάλασσα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το αεροσκάφος F-18 του ΝΑΤΟ προσπάθησε να προσεγγίσει το αεροπλάνο του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας και αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από ρωσικά μαχητικά Sukhoi-27. Την πληροφορία τη μεταδίδει εκπρόσωπος του TASS που επέβαινε στο αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο του Shoigu ήταν στο δρόμο από το Καλίνινγκραντ στη Μόσχα με συνοδεία δύο μαχητικών Sukhoi-27 του βαλτικού στόλου. Το F-18 του ΝΑΤΟ προσπάθησε να το προσεγγίσει πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής Θάλασσας, αλλά τα ρωσικά Sukhoi-27 ανάγκασαν το αεροσκάφος να απομακρυνθεί.

Στο Καλίνινγκραντ, ο Σόιγκου παρακολούθησε μια ομιλία για ένα μελλοντικό κέντρο της Ναυτικής Ακαδημίας Nakhimov και παράλληλα παρακολούθησε τον διαγωνισμό Seaborne Assault.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.