ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Sukhoi-24: Ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους ενάντια σε εχθρικούς στόχους [pic]

1 min read

Βομβαρδιστικά Sukhoi Su-24 M εξαπέλυσαν περίπου 100 βλήματα και βόμβες για να καταστρέψουν εχθρικούς στόχους κατά τη διάρκεια πολεμικών επιχειρησιακών ασκήσεων, στην περιοχή του Αστραχάν,  Ανατολικά της Ρωσίας.

«Κατά τη διάρκεια της μάχης, χρησιμοποιήθηκαν περίπου 100 βλήματα, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων και των βόμβων», ανέφερε το γραφείο Τύπου της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, σε δήλωση του την Τρίτη.

Συνολικά, οι μεγάλες πολεμικές επιχειρήσεις της αεροπορικής μονάδας του ανατολικού στρατιωτικού τμήματος της Ρωσίας, που σταθμεύουν στην περιοχή του Volgograd και οι αεροπορικές ομάδες των στρατευμάτων της περιφέρειας διαθέτουν περισσότερα από 20 μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα, δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος στην ΤASS.

Sukhoi Russia

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις χωρίστηκαν σε δύο στάδια. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, τα πληρώματα εξασκούσαν τεχνικές αποφυγής  για τυχόν εχθρικές επιθέσεις καθώς και την αναδιάταξη των αεροσκαφών Sukhoi σε αεροδρόμια στην περιοχή του Αστραχάν. Κατά τη διάρκεια του 2ου σταδίου, «οι πιλότοι μας πραγματοποίησαν επίθεση πυραύλων και απέδειξαν την ετοιμότητα τόσο των ίδιων, όσο και την αποτελεσματικότητα των μαχητικών Sukhoi», ανέφερε το γραφείο Τύπου της ρωσικής αεροπορίας.

Τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Sukhoi-24 M προκάλεσαν ζημιές ενάντια σε εχθρικές βάσεις άσκησης αφού έλαβαν τις συντεταγμένες των στόχων από τα αεροσκάφη αναγνώρισης Su-24MR.

Μετά τις ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού, η Ρωσία ακονίζει και τα όπλα της Αεροπορίας της. Οι αεροπορικές επιχειρήσεις με επιθετικούς και αμυντικούς μηχανισμούς θα συνεχίσουν για τη διάρκεια δέκα ημερών στην περιοχή που εκτείνεται από την Κριμαία στην Κασπία Θάλασσα και από την Αμπχαζία στην περιοχή του Αστραχάν. Οι ασκήσεις θα περιλαμβάνουν μονάδες και σχηματισμούς του 4ου Πολεμικού Αεροπορικού Στρατού και του Στρατού Αεράμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, καθώς και μονάδες εναέριας άμυνας των σχηματισμών όπλων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και των αμυντικών στρατευμάτων της ακτής.

Πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες ασκήσεις του Ρωσικού στρατού.

Πηγή: TASS

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.