ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Su-57: Με τη βοήθεια της…Microsoft κατασκευάζεται το ρωσικό stealth μαχητικό [vid]

1 min read

Μετά τις πληροφορίες για την ανάπτυξη ενός drone «συνοδού» του Su-57, νέα πλάνα από την διαδικασία κατασκευής και συναρμολόγησης του ρωσικού stealth μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων επόμενης γενιάς, στην οποία μεγάλο ρόλο διαδραματίζουν τεχνολογίες της….Microsoft.

Η Μόσχα επιδιώκει να εντάξει τα stealth μαχητικά αεροσκάφη Su-57 στις αεροπορικές δυνάμεις της το συντομότερο δυνατό και στο πλαίσιο αυτό χρησιμοποιούνται τεχνολογίες και συστήματα της Microsoft, τα οποία επιτρέπουν στην παραγωγική διαδικασία να φέρει εις πέρας την αποστολή της γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σε νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter, Ρώσοι μηχανικοί και τεχνικοί φαίνονται να χρησιμοποιούν τα λεγόμενα «Microsoft Hololens», τα οποία βοηθούν στη διαδικασία συναρμολόγησης και κατασκευής του μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς.

Ειδικότερα, τα Microsoft Hololens είναι «έξυπνα γυαλιά» μεικτής πραγματικότητας που έχουν κατασκευαστεί και αναπτυχθεί από την εταιρεία Microsoft, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να αναλύει δεδομένα παρουσιάζοντας μια ψηφιακή ολογραφική απεικόνιση του περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα γυαλιά, οι Ρώσοι μηχανικοί, βλέπουν μια ολογραφία του μαχητικού που τους επιτρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί στη διαδικασία κατασκευής του μαχητικού αεροσκάφους, ενώ μπορούν να προσέξουν τυχόν κατασκευαστικά ή τεχνικά προβλήματα, για να τα επιδιορθώσουν άμεσα.

Όπως φαίνονται στα εντυπωσιακά πλάνα που δημοσιεύτηκαν, οι εργασίες στις οποίες χρησιμοποιούνται αυτά τα ειδικά γυαλιά, αφορούν την κατασκευή του κύτους και των συστημάτων προσγείωσης του stealth μαχητικού αεροσκάφους, κάτι που δείχνει την μεγάλη προσοχή και μελέτη των μηχανικών της Sukhoi και της United Air Corporation, ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δείτε σχετική ανάρτηση:

Με πληροφορίες από: Defence Blog

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.