ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στρατηγός Ζιαζιάς για όσα συνέβησαν στα νησιά: «Δεν επιτρέπεται η κατασπατάληση του δυναμικού των ΕΔ»

1 min read

Η ανάρτηση του Στρατηγού Ζιαζιά στο facebook:

«Ο Στρατός μας να διατηρηθεί μακριά από την διαμάχη της Κυβέρνησης και των τοπικών κοινωνιών των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

Ο Στρατός μας ζει και συνυπάρχει αρμονικά με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας , για δεκαετίες τωρα, χωρίς ποτέ να εχει δημιουργηθεί πρόβλημα , με κοινό στόχο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας .

Νομιζω ότι οι Εθνοφύλακες μας , παρα την δικαιολογημένη αγανάκτηση που τους διακατέχει για την κατάσταση που εχει δημιουργηθεί στα νησιά μας, καλό ειναι να μην φθάνουν σε ακραίες ενέργειες παραδόσεις των όπλων , που με τιμή και εμπιστοσύνη τους έδωσε η ΠΑΤΡΙΔΑ , για το υπέρτατο καθήκον , που ειναι η υπεράσπιση της πατρώας γης .

Αυτή την στιγμή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ψυχραιμία και ΟΜΟΨΥΧΙΑ , μην συμβάλουμε άθελα μας στην επιτυχία του τουρκικού σχεδίου , που εργαλειοποιεί το προσφυγικό – μεταναστευτικό για να δημιουργήσει προβλήματα συνοχής στην κοινωνία μας και όχι μόνο…….πιστεύω να επικρατήσει το πατριωτικό συναίσθημα από την δικαιολογημένη δυσαρέσκεια και οργή…..

Επι πλέον θα ήθελα να τονίσω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και δεν επιτρέπεται με κανένα τρόπο η αλόγιστη κατασπατάληση αυτού του δυναμικού. Επιβεβλημένη η με φειδώ εμπλοκή στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος με γνώμονα την απρόσκοπτη ικανότητα εκτέλεσης της κύριας αποστολής.

Η ανάθεση καθηκόντων πέραν των δυνατοτήτων τους , για λόγους ανικανότητας της κρατικής μηχανής η οικονομίας ,μπορεί να προβάλλεται ως λύση ανάγκης, αλλά επιφέρει σημαντικές παρενέργειες ,στην συντήρηση ,εκπαίδευση ,διαθεσιμότητα οπλικών συστημάτων και εν γενεί στην λειτουργικότητα και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.