ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Στοπ» του Κλοπ σε Σακίρι για τον αλβανικό αετό: «Σεβασμός στη Σερβία – Τον αφήνω εκτός αποστολής» (βίντεο)

1 min read

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, τον προκλητικό Αλβανό, πολιτογραφημένο Ελβετό, Σερντάν Σακίρι, με την φράση «πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Σερβία». 

Να θυμίσουμε τον πανηγυρισμό του Σερντάν Σακίρι στο Μουντιάλ όπου πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε κατά της Σερβίας σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό (κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Φουρέιρα στην Eurovision).

Παρά τη δική του επιθυμία, ο Σερντάν Σακίρι δεν θα ταξιδέψει καν στο Βελιγράδι για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ελβετός εξτρέμ αποτελεί πρόσωπο… non grata στη Σερβία, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, λόγω της προκλητικής ενέργειάς του.

Η παρουσία του στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα λοιπόν, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αναταραχή και έτσι ο Κλοπ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Οφείλουμε να ρίξουμε τους τόνους σε μία τέτοια υπόθεση. Είμαστε στη Σερβία και αυτό το σεβόμαστε 100% . Εδώ ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα και δεν θέλαμε μία άλλη ιστορία πίσω από το ποδόσφαιρο να υπάρχει και να δημιουργεί πρόβλημα».

Το γκολ και ο πανηγυρισμός του Σακίρι


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.