ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στον εισαγγελέα ο φάκελος για την ομάδα του Facebook «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»: «Φιμώνουν» όσους αντιδρούν

1 min read

Ξεκίνησε η προσπάθεια «φίμωσης» όσων αντιδρούν στον παραλογισμό που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και δεν θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους αυτοί και τα παιδιά τους φορώντας μια μάσκα σαν τον Batman.

Στον εισαγγελέα διαβιβάζεται σήμερα ο φάκελος για την υπόθεση της ομάδας του Facebook «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», η οποία ζητάει από τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκα στα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

Η έρευνα ξεκίνησε σε συνέχεια των εντολών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο διαδίκτυο για «θεωρίες συνωμοσίας».

Δηλαδή όποιος αντιδράει «βαφτίζεται» συνωμοσιολόγος, ένα είδος ημίτρελου για να τρωθεί το κύρος των απόψεών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ξεκίνησε την έρευνα, εδώ και τρεις ημέρες είχε καταγραφεί η δημιουργία τριών τέτοιων ομάδων. Η μια απενεργοποιήθηκε την Τετάρτη ενώ οι άλλες δύο παραμένουν.

Το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η εντολή από τον εισαγγελέα για προκαταρκτική έρευνα βάσει της οποίας θα σχηματιστεί δικογραφία με τους αστυνομικούς της Δίωξης να αναζητούν πλέον τους διαχειριστές των ομάδων!

Στις ομάδες συμμετέχουν γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο φορώντας μάσκα.

Κατά την κυβέρνηση που έχει ξεκινήσει αυτό το κυνήγι μαγισσών, στις σελίδες αυτές δεν ακούγονται επιστημονικές απόψεις.

Εδώ θα πρέπει να πούμε στην κυβέρνηση τα εξής: Πρώτον έχουν δικαίωμα να μιλάνε όλοι σε αυτή την χώρα βάσει Συντάγματος και όχι μόνο οι «Επιστήμονες».

Δεύτερον, χιλιάδες επιστήμονες έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις από τους «επιστήμονες» της κυβέρνησης αλλά και όλων των κυβερνήσεων και τρίτον μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η επιτροπή των… σοφών εισηγείται που σημαίνει, προτείνει και δεν υποχρεώνει την κυβέρνηση να πάρει αυτά τα μέτρα.

Έτσι λοιπόν έχουμε τους «επιστήμονες» να μην παίρνουν την ευθύνη για τα όσα «επιστημονικώς» λένε και να μην υπογράφουν, αλλά να προτείνουν στα… αυτιά των κυβερνώντων και έτσι φυσικά αποφεύγουν τις όποιες ποινικές ευθύνες, έχουμε επίσης τους κυβερνητικούς να λένε «εμείς κάνουμε ότι μας λένε οι επιστήμονες» όπότε ούτε αυτοί φέρουν ποινική ή αστική ευθύνη.

Αντίθετα με βάσει τα όσα γίνονται γνωστά θα κυνηγηθούν οι διαχειριστές ομάδων επειδή βάσει Συντάγματος εκφέρουν την άποψή τους.

Το καταλάβατε αυτό;

Ο αριθμός των μελών μάλιστα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις σε δύο ημέρες η ομάδα έχει αποκτήσει δεκάδες χιλιάδες μέλη.

Αυτή δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δημιουργηθεί στα social media αφού υπάρχουν κι άλλες κλειστές ομάδες που διατυπώνουν αντίστοιχες απόψεις χωρίς όμως το περιεχόμενο να είναι δημόσιο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.