ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στον ανακριτή το 31χρονο γνωστό μοντέλο για την κοκαΐνη: Καταγγέλλει σκευωρία

1 min read

Απολογείται σήμερα στην 24η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, η 31χρονη που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνη στην κατοχή της. Σήμερα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών το γνωστό μοντέλο, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν η 31χρονη θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Επιμένει πως είναι αθώα

Η 31χρονη εξακολουθεί να επιμένει πως είναι αθώα. Αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητο της. Εκείνο που θα ισχυριστεί είναι ότι κάποιος πείραξε το λογισμικό του πολυτελούς αυτοκινήτου της προκειμένου να μπει σε αυτό και να τοποθετήσει τα ναρκωτικά.

Η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με το εάν πείραξε κάποιος τον «εγκέφαλο» του αυτοκινήτου της θα γίνει από ειδικό εμπειρογνώμονα.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA που θα αποδείξουν εάν υπάρχουν αποτυπώματα της 31χρονης πάνω στα σακουλάκια με ναρκωτικά.

Η 31χρονη καταγγέλλει σκευωρία

Σκευωρία καταγγέλλει το μοντέλο για τα φιξάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα», δήλωσε ο δικηγόρος του γνωστού μοντέλου. 

modelo2 1 scaled e1629955445489

Αυτή είναι η κατηγορία

Το γνωστό μοντέλο που είναι μητέρα ενός κοριτσιού, απολογείται για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, η οποία και τιμωρείται με ανώτατη ποινή αυτή των 15 ετών.

Ο δικηγόρος της 31χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει ότι η κατηγορία σε βάρος της είναι κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

  • Η νεαρή κοπέλα αναμένεται στην απολογία της να αρνηθεί κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες
  • Θα υποστηρίξει ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών
  • Θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.