ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στον ανακριτή ο «δράκος» που νάρκωνε και βίαζε κορίτσια [εικόνες & βίντεο]

1 min read

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι προσέγγιζε μέσω του διαδικτύου ανήλικες και, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, τις βίαζε.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο και έχει προκαλέσει σοκ. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν ύστερα από ενημέρωση του Κέντρου Ανηλίκων για την εξαφάνιση μιας 15χρονης.

Η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, λόγω χρήσης ναρκωτικών, σε ένα παγκάκι Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Το παιδί υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι του 29χρονου στην περιοχή της Δάφνης και αμέσως έγινε επέμβαση για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 15χρονης υπήρχε τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι το οποίο γνώριζε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών με προτροπή του 29χρονου και στη συνέχεια είχε συνευρεθεί μαζί του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο σπίτι του 29χρονου και θεωρούν ότι τα χρησιμοποιούσε με στόχο να πείθει τις ανήλικες να ικανοποιούν τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Από ψηφιακά αρχεία και το κινητό του δράστη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν εντοπιστεί στοιχεία για έξι ακόμη υποθέσεις οι οποίες ερευνώνται.

Από τους αστυνομικούς ο 29χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Kάποια από τα κορίτσια, ωστόσο, είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς πως τον είχαν γνωρίζει πριν από περίπου ένα μήνα μέσω internet και πως είχαν συναντηθεί δύο φορές, είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά εκείνος είχε παθητική στάση, πως ό,τι έγινε, έγινε με δική τους πρωτοβουλία…

Ο 29χρονος οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα ο οποίος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Τι λένε οι γείτονες

Οι γείτονες του μίλησαν στο newsit.gr για τον 29χρονο που όπως λένε ήταν ένα ήσυχο παιδί και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ανατριχιαστικά φέρεται να έκανε…

«Ερχόταν τακτικά. Έπινε καφέ, ψώνιζε από εμάς. Συνήθως έπαιρνε τηλέφωνο για να του φτιάξω καφέ γιατί βιαζόταν. Ήσυχο παιδί, εγώ αυτά που άκουσα σήμερα έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν ξέρω αν δούλευε κάπου, ξέρω ότι βοηθούσε τον πατέρα του σε ένα καφενείο που είχαν, μετά το έκλεισαν. Δεν ξέρω αν ήταν Δάφνη ή Νέα Σμύρνη το καφενείο. Έμενε με τους γονείς και τον αδελφό του και είχαν και ένα σκύλο. Είχε και σχέση, μου έλεγε, χώριζε, τα ξανάφτιαχνε» ανέφερε μία καταστηματάρχης της περιοχής.

Μία γυναίκα η οποία επίσης διατηρεί κατάστημα κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως «δράκος των ανηλίκων» περιέγραψε την σύλληψη του 29χρονου. «Ήταν Σάββατο, τέσσερα άτομα ντυμένα με πολιτικά ήταν έξω από το μαγαζί μου. Περίμεναν να έλθει το αμάξι, δεν ήλθε αμάξι της αστυνομίας αλλά ένα κανονικό. Του είχαν βάλει χειροπέδες και αυτό ήταν όλο» τονίζει μεταξύ άλλων.

Φρίκη: «Δράκος» νάρκωνε και βίαζε κορίτσια – Τα πλησίαζε μέσω Facebook

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 26χρονος μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Κατηγορείται ότι ψάρευε μέσω facebook κορίτσια 15 και 16 ετών, τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τα νάρκωνε να για ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

Όλα ήρθαν στο φως όταν μια 15χρονη κοπέλα σε άθλια κατάσταση μετά τη χρήση ναρκωτικών κάλεσε τους γονείς της στο τηλέφωνο και ζήτησε βοήθεια, όπως αναφέρει το newsit.gr. Η κοπέλα εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας. Όταν συνήλθε εξιστόρησε στους γονείς της όλα όσα είχε περάσει στα χέρια του 26χρονου. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του άνδρα και του πέρασαν χειροπέδες.

Με φρίκη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είδαν ότι ο 26χρονος είχε στην κατοχή του κοκαϊνη, μεθαμφεταμίνη, αλλά και το άκρως επικίνδυνο, κατασκευασμένο από υγρά μπαταρίας, ναρκωτικό “σίσα”.

Όπως αποκαλύπτεται ο 26χρονος παγίδευε τα ανήλικα κορίτσια μέσω facebook, έκλεινε ραντεβού μαζί τους και στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του. Εκεί, πιθανότατα χωρίς τη συγκατάθεσή τους, τους χορηγούσε κάποιο από τα ναρκωτικά και ασελγούσε σε βάρος τους.

Εκτός από την περίπτωση της 15χρονης οι αστυνομικοί με βάση τα στοιχεία που εντόπισαν στο κινητό και τον υπολογιστή του 26χρονου ερευνούν ακόμη έξι περιπτώσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.