ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Ιανουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στόχος διαρρηκτών μεγαλογιατρός στα Βριλήσσια Πάνω από 160.000 ευρώ η «λεία»

1 min read

Στόχος διαρρηκτών έγινε πολύ γνωστός γιατρός της Αθήνας με τους κακοποιούς να του αρπάζουν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και να φεύγουν σαν κύριοι.

Ο γιατρός που διαμένει στα βόρεια προάστεια και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά πάνω από 160.000 ευρώ καθώς επίσης και κοσμήματα, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι δεν εντόπισαν σημάδια διάρρηξης των δραστών.

Ο γιατρός μάλιστα ο οποίος φοβόταν μήπως γίνει στόχος συμμορίας κακοποιών είχε κρύψει τα χρήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού πιστεύοντας ότι έτσι εκείνοι δεν θα τα εντόπιζαν. Όμως ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το πολύ μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν σαν κύριοι.

Αστυνομικοί της βορειοανατολικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση θα πάρουν ξανά κατάθεση από τον μεγαλογιατρό καθώς επίσης και από όλα τα άτομα που έμπαιναν στο σπίτι ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα ερευνηθεί αν υπάρχουν dna και αποτυπώματα σεσημασμένων κακοποιών σε σημεία που μπορεί να έχουν σχέση με τη διάρρηξη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.