Στο Τμήμα Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος κλήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Newskamatero

Ο πρέοδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι αιτία γι’ αυτό ήταν κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Στο τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας που φέρει τον τίτλο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπου στο παρελθόν έχει κληθεί και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάλεσαν για προανάκριση τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στον ρ/σ Θέμα 104,6, αιτία γι’ αυτό ήταν κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία μάλιστα οι διαδηλωτές είχαν δεχθεί και πολλά χημικά, «γιατί διασαλεύσαμε την τάξη στη χώρα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο χθεσινό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη είπε: «Ο Πολάκης είναι βαρίδι για την δημοκρατία. Εκφράζει ολοκληρωτικές απόψεις. Τα εγκαίνια τα έπαιζαν στα επίκαιρα επί Χούντας. Είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο ο υπουργός και να υποστηρίζει ότι είναι δημοκράτες;».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισήμανε ότι «αντί να είναι ταπεινοί και να ζητούν και καμιά συγγνώμη, έχουν ξεσαλώσει. Νομίζω ότι πρέπει να πεθαίνουμε στα νοσοκομεία και να τους λέμε κι ευχαριστώ». Προανήγγειλε, μάλιστα, ότι θα δώσει εντολή στην δικηγόρο του να καταθέσει αγωγή στον κ. Πολάκη «γιατί αυτά που είπε είναι πραγματικά ντροπιαστικά για υπουργό. Δέχομαι μηνύματα από συνεργάτες μου που αισθάνονται οργή για όσα είπε ο Πολάκης. Τα χρήματα θα τα δώσουμε στο σύστημα υγείας».

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Συνεχίζει τις απειλές ο Ερντογάν για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Στο ανακοινωθέν του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκτοξεύονται απειλές κατά της Ελλάδας Απειλές όχι μόνο για την ανατολική Μεσόγειο αλλά και για το θέμα των οκτώ στρατιωτικών εκτοξεύει η Άγκυρα. Στο ανακοινωθέν του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας που συνεδρίασε χθες υπό την […]