ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο ΣτΕ οι προσφυγές υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

1 min read

Σνυεχίζονται οι αντιδράσεις κατά του εμβολιασμού, σήμερα εργαζόμενοι νοσοκομείων συγκεντρώθηκαν έξω από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου συζητήθηκαν προσφυγές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Δεκάδες εργαζόμενοι, σε αναστολή και μη, σε δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας να πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την ίδια ώρα, στην Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου συζητούνται έντεκα προσφυγές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, της αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών και των self- test από υγειονομικούς και πυροσβέστες.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης υγειονομικοί καίνε τα χαρτιά των αναστολών.

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, συζητήθηκε η προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ, του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και οκτώ αιτήσεις δεκάδων υγειονομικών.

«Ζητάμε να ακυρωθεί ο νόμος, να γυρίσουν οι συνάδελφοι μας πίσω με δύο rapid-test και να τους καταβληθούν οι μισθοί», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πάντως, με προσωρινές κρίσεις του, το προηγούμενο διάστημα, το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε επικυρώσει τις κυβερνητικές αποφάσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμού.

Αίτηση ανδρών ΕΜΑΚ

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκε και η προσφυγή 46 ανδρών της ΕΜΑΚ κατά της απόφασης του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους.

Οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα ή μη του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αναμένονται εντός του επόμενου τριμήνου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.