ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο σκληρό ροκ Πολάκη ο Ραγκούσης «Η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο Νικολάου»

1 min read

Στα βήματα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται και ο Γιάννης Ραγκούσης, εξαπολύοντας τα πυρά του κατά της Σοφίας Νικολάου.

Στο «σκάνδαλο» της Σοφίας Νικολάου επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γιάννη Ραγκούση να αναγνωρίζει και να συνεχίζει το… έργο του Παύλου Πολάκη, επιμένοντας στη γραμμή για «γαλάζιο πλιάτσικο».

Ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης δεν άλλαξε ούτε λέξη από τα λεγόμενα του προκατόχου του, Παύλου Πολάκη και συνέχισε τα «πυρά» εναντίον της πρώην γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι την καλύπτει.

«Αναλαμβάνει τη ζημιά των 2 εκατ. ευρώ»

Στη νέα του ανακοίνωση ο κ. Ραγκούσης υπογραμμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία καλύπτει την κυρία Νικολάου, για τα όσα της είχε καταλογήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών».

Ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία «χρεώνεται» το «σκάνδαλο Νικολάου», που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ζημίωσε το δημόσιο κατά 2 εκατομμύρια ευρώ. «Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία» συμπληρώνει ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ» καταλήγει η ανακοίνωση του Γιάννη Ραγκούση.

Για «προσωπικό μένος» μιλά η Νικολάου, στοχοποίηση καταγγέλλει η ΝΔ

Νωρίτερα, η Σοφία Νικολάου με δύο αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έσπευσε να απαντήσει στον Παύλο Πολάκη, κάνοντας λόγο για προσωπικό μένος εναντίον της, τονίζοντας ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά του Σφακιανού βουλευτή και των άθλιων συκοφαντών.

Στις οργισμένες αναρτήσεις της η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής χαρακτηρίζει, βρώμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο τον Πολάκη και επισημαίνει ότι τον καθιστά υπεύθυνο στην περίπτωση που πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένεια της.

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσής της χαρακτηρίζει την κίνηση του βουλευτή «καθαρά φασιστική μέθοδο» και επισημαίνει πως η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα ελέγχου, δεν μπορεί όμως «όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».

Ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση

Μπορεί ο Γιάννης Ραγκούσης να έδειξε τη διαφωνία του με τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση περί δημοσιογράφων – που ίσως οδηγήσει τον Σφακιανό βουλευτή εκτός Κουμουνδούρου, ωστόσο έσπευσε να ταυτιστεί μαζί του στην υπόθεση της Σοφίας Νικολάου.

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

«Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια» συμπλήρωσε ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη

Ο κ. Πολάκης πριν τοποθετηθεί στα όργανα του κόμματος σχετικά με τα όσα έγραψε και προκάλεσαν εσωτερικούς τριγμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνοντας στο σημείο να τον αδειάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά εστιάζοντας ξανά στην Σοφία Νικολάου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.