ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο πλευρό της Ελλάδας κατά της Τουρκίας η “ακροδεξιά” Λεπέν

1 min read

Το Παρίσι είχε προτείνει να πουληθούν 8 νέα αεροσκάφη αλλά η ελληνική πλευρά ήθελε να μειώσει το κόστος και γι΄ αυτό επέλεξε την αγορά 6 νέων Rafale. Ωστόσο τα 12 μεταχειρισμένα αεροσκάφη διαθέτουν το ραντάρ AESA RBE-2, που σημαίνει ότι προέρχονται από την “τελευταία φουρνιά” παραγωγής των αεροσκαφών. Τα Rafale θα ενδυναμώσουν σημαντικά την Πολεμική Αεροπορία, με τα όπλα που φέρουν .

Όπλα που μπορούν να πλήξουν τους στόχους τους από απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων. Όπλα που η Ελλάδα διαθέτει ευτυχώς ήδη στις αποθήκες της. Όπλα που επίτηδες κάποιοι προδότες τα οδηγούσαν σε αχρηστία και απαξίωση!

Στο θέμα της εντάσεως μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας και στις απειλές Ερντογάν παρενέβη και η ηγέτης του Εθνικού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν η οποία δήλωσε: 

“Οι απειλές του Ερντογάν εναντίον του Emmanuel Macron στοχεύουν στην πραγματικότητα τη Γαλλία. Αντιμέτωποι με αυτές τις απειλές και παρά τις εκατοντάδες διαφωνίες μας, είμαι αποφασιστικά πίσω από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Ερντογάν βρίσκεται σε διαδικασία πρόκλησης. Μπορεί να διαφωνώ σε πάρα πολλά με τον Μακρόν, αλλά αυτή την φορά τον στηρίζω. Σε όποια απόφαση και να πάρει κατά του Ερντογάν θα είμαι μαζί του!”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.