ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο όνομα του κορωνοϊού υπακούοντας τον παγκόσμιο αφέντη, κατέστρεψαν την εθνική οικονομία

1 min read

Έρχεται όλεθρος και μεγάλη ανεργία στους νέους

Ολική καταστροφή του τουριστικού οικοδομήματος στην χώρα προκαλούν τα πάσης φύσεως μέτρα που έλαβε και εξακολουθεί και λαμβάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξαϋλώνοντας σε ποσοστό άνω κατά 80% τα τουριστικά έσοδα από το επίπεδο-ρεκόρ των 18 δισ. ευρώ του 2019!

Και δεν είναι μόνο τα 15 δισ. ευρώ που χάνονται στον τουρισμό. Είναι περίπου άλλα τόσα που θα χαθούν από την λοιπή οικονομία που ανέμενε να εργαστεί επάνω στα 15 δισ. του τουρισμού!

Συνολικά η οικονομική καταστροφή στην οποία ωθείται για ανεξήγητους λόγους η χώρα, θα οδηγήσει σε μείωση του ΑΕΠ σε ποσοστό άνω του 12%! Από το 2009 οι ελληνικές κυβερνήσεις που κυβέρνησαν την χώρα την οδήγησαν σε μείωση του ΑΕΠ σε ποσοστό της τάξης του 33%.

Αν υπολογιστεί αύξηση έστω 1% ετησίως που χάθηκε από τότε έχουμε σχεδόν 50% μείωση του ΑΕΠ που θα είχαμε, ακόμα και με μία εξαιρετικά ασθενική αύξηση του ΑΕΠ κατά 1%!

Οι «μάσκες» της δήθεν «ανάπτυξης» όχι απλώς πέφτουν, αλλά οδηγούν την Ελλάδα σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, από την οποία είναι ερώτημα με ποιο τρόπο θα επανέλθει η οικονομία και η κοινωνία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.