ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας σημειωματάριο-φωτιά κυκλώματος ναρκωτικών

1 min read

Δύο τετράδια με χειρόγραφες σημειώσεις «φωτιά» που εμπεριέχουν ονόματα,διεύθυνσεις και χρηματικά ποσά είναι στο στόχαστρο των ελληνικών Αρχών για τη δράση κυκλώματος ναρκωτικών και διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Πρόκειται για σημειωματάρια στα οποία υπάρχουν μικρά ονόματα ή η αρχή από το επίθετο και αποτελούν το κύκλο των ατόμων που έρχονταν σε επαφή με τη συμμορία που είχε έδρα τη Καλλιθέα και προμήθευε ναρκωτικά όλη την Αττική.
Έδρα των μελών ήταν μια πολυκατοικία στη περιοχή ενώ τα περισσότερα ραντεβού τους τα μέλη της σπείρας τα έκαναν σε πολύ γνωστή καφετέρια της Καλλιθέας προσποιούμενοι δήθεν τους πελάτες.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η πληροφορία έφτασε σε αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας του αεροδρομίου ότι έναν άνδρας αλβανικής καταγωγής και μια γυναίκα έχουν στήσει κύκλωμα που προμηθεύει πλαστα έγγραφα σε παράτυπους μετανάστες για να φεύγουν παράνομα από τη χώρα. Από την παρακολούθηση των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν τους παράτυπους αλλοδαπούς σε πλατείες της περιοχής ενώ φρόντιζαν πάντα να παίρνουν όλα τα μέτρα αντιπαρακολούθησης ώστε να μην κινούν υποψίες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε έφοδο που έγινε στα σπίτια τους ποσότητα ναρκωτικών, ζυγαριές ακρίβειας και φυσικά τις χειρόγραφες σημειώσεις που ήδη βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.