ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο Ηράκλειο απολογείται σήμερα ο 53χρονος συζυγοκτόνος Στην Πάτρα η κηδεία της 33χρονης

1 min read

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 33χρονη που έχασε τη ζωή της από τα πυρά της καραμπίνας του συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κηδεία της τελείται το μεσημέρι από την Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα, γενέτειρα της άτυχης Αδαμαντίας, που άφησε πίσω της ένα αγοράκι 4 ετών.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πέρασε τη Δεύτερα το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου με σκυμμένο το κεφάλι και μια κουκούλα να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σύμφωνα με την συνήγορο του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπήρχε λόγος για αυτήν του την αντίδραση.

Ωστόσο, από τις εισαγγελικές αρχές του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος επέστρεψε στα κρατητήρια Ηρακλείου αφού προηγουμένως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 54χρονος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τη σύζυγό του, την ώρα που στο σπίτι ήταν και το τετράχρονο παιδί τους. Ο 54χρονος πήρε το παιδί, πήγε σε συγγενικό σπίτι και από εκεί ενημέρωσε την αστυνομία για την πράξη του.

Όσοι γνώριζαν το ζευγάρι υποστηρίζουν ότι ζήλευε την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύζυγό του και ότι ήταν συχνά τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνοι μπήκαν στη μέση ενός καβγά και τη γλίτωναν από άγριο ξυλοδαρμό ακόμα και στη μέση του δρόμου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε βγει έξω για διασκέδαση και όταν επέστρεψαν λογομάχησαν έντονα, μέχρι που ο 54χρονος άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο θώρακα και την κοιλιά. Οι αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή του εγκλήματος συνέλεξαν όλα τα στοιχεία, ενώ ο δράστης παρέδωσε μόνος του το όπλο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.