ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο Επικρατείας της ΝΔ ο Τσιόδρας; Τι απάντησε στον Κυριάκο

1 min read

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, η πρώτη θέση στο Επικρατείας της ΝΔ και τα νέα «σύννεφα» που μαζεύονται για την πανδημία του κορονοϊού.

Τι και αν οι σχέσεις τους έχουν περάσει κυριολεκτικά από… 400 και όχι 40 κύματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «ξεχνά» τους πραγματικούς φίλους και ας τους κλείνει την «πόρτα» όταν ο ίδιος στριμώχνεται. Ο λόγος, αυτή τη φορά, για τον Σωτήρη Τσιόδρα ή αλλιώς Σωτήρη ή και «Γιατρέ μου» (μετά το σημερινό νέο βίντεο) στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός του πρότεινε την τιμητική πρώτη θέση στο Επικρατείας της ΝΔ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καθηγητής απάντησε με ευγένεια «όχι» θέλοντας να διασώσει ότι σώζεται αν σώζεται.

Αποδεικνύεται όμως ότι τελικά o Κυριάκος Μητσοτάκης τιμά όσους «απέτυχαν παταγωδώς» (σσ κατά τον Σωτήρη Τσιόδρα) και τους βαφτίζει αρίστους παρά τα παταγώδη λάθη, που όπως οι ίδιοι λένε, έχουν κάνει.

Όμως τα πράγματα έχουν πολύ περισσότερο βάθος και σε αυτό θα επανέλθουμε άμεσα. Το σημερινό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και η νέα επιτροπή του ΕΟΔΥ που ανακοινώθηκε χθες έχουν άμεση σχέση. Ερχεται νέα καταιγίδα στην κυβέρνηση και προσπαθούν ήδη να ανοίξουν ομπρέλες προστασίας.

Κ.Σ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.