ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο εδώλιο Ιρακινοί που συνεργάστηκαν για να βιάσουν ομοεθνή τους στο ΚΥΤ Λέρου

1 min read

Εφιαλτικά σκηνικά περιγράφονται στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Λέρου μεταξύ των μεταναστών, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε περιστατικά βίας και σεξουαλικής κακοποίησης ομοεθνών τους.

Δύο Ιρακινοί, ηλικίας 25 και 22 ετών, οι οποίοι φέρεται να συνεργάστηκαν για να… βιάσουν έναν άλλον Ιρακινό, πρόκειται να δικαστούν στις 2 Νοεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της απλής συνδρομής σε απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώτος κατηγορούμενος μπήκε στις 29 Μαΐου 2018 στον οικίσκο όπου διέμενε ένας συμπατριώτης του στο ΚΥΤ Λέρου και αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνος του, τον πλησίασε και άρχισε να τον φιλάει στον λαιμό. Κατόπιν, τον έσφιξε δυνατά με τα χέρια του χαϊδεύοντάς τον στην πλάτη και προσπάθησε να του βγάλει τα ρούχα για να τον βιάσει. Όμως, δεν τα κατάφερε, καθώς το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντάς τον μακριά και κατόρθωσε να φύγει και να ζητήσει βοήθεια. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο 22χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν έξω από τον οικίσκο κρατώντας τσίλιες. Πάντως, στις απολογίες τους κατά την κύρια ανάκριση, οι δύο νεαροί Ιρακινοί αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.