ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

28 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο εδώλιο η γιατρός και οι άλλες δύο γυναίκες που συνελήφθησαν για εμβολιασμό «μαϊμού» (video)

1 min read

Στο εδώλιο θα καθίσουν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, η 75χρονη πλαστική χειρούργος, η 66χρονη γραμματέας της και μία νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, οι οποίες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για «εικονικό» εμβολιασμό.

Οι τρεις γυναίκες αναμένεται να δικαστούν από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενες για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού. Ειδικότερα, οι τρεις του είναι αντιμέτωπες, ανά περίσταση, με κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, συνέργειας στην πράξη, καθώς για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενες, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον τους, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν αύριο. Παράλληλα η εισαγγελία κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου να διενεργήσει έρευνα για να εξακριβωθεί, αν το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα της αστυνομίας με εισαγγελική εντολή, μετά από πληροφορίες, ήταν μεμονωμένο, ή αν προκύπτουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις εικονικών εμβολιασμών.

  • Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο με τον «εικονικό» εμβολιασμό:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.