ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην τελική φάση της η ψηφιακή αίτηση σύνταξης – Ποιους αφορά

1 min read

Στην τελική φάση βρίσκεται η υλοποίηση του προγραμματισμού για την ψηφιακή αίτηση συνταξιοδότησης για όλους τους συνταξιούχους.


Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο μηχανισμός αυτός δεν αφορά τους συνταξιούχους που έχουν καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης πριν από την ψηφιοποίηση αυτής της διαδικασίας, αλλά αφορά εκείνους που θα καταθέσουν αίτημα συνταξιοδότησης αφού έχει ανοίξει η σχετική πλατφόρμα στο ταμείο τους .Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τους συνταξιούχους που έχουν αιτηθεί σύνταξη έως και την παραμονή του ανοίγματος της ψηφιακής πλατφόρμας του ταμείου θα ισχύσει η γνωστή διαδικασία .
Ο προγραμματισμός για τις ψηφιακές συντάξεις
Ο προγραμματισμός για την πληρωμή των ψηφιακών συντάξεων είναι ο εξής:
– Έως το τέλος Ιουνίου θα μπορούν να λάβουν την ψηφιακή αυτή σύνταξη οι υγειονομικοί και δικαιούχοι συντάξεων αναπηρίας.
-Τον Ιούλιο οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να ακολουθήσουν τη διαδικασία αυτή , την αίτηση απονομής σύνταξης γήρατος και είναι οι ασφαλισμένοι του τέως ΙΚΑ ουσιαστικά .
-Τον Νοέμβριο ισχύει αυτή η διαδικασία για τις συντάξεις γήρατος των επαγγελματιών, δηλαδή των αυτοασφαλισμένων στον τέως ΟΑΕΕ ,έμποροι, βιοτέχνες, αυτοκινητιστές αλλά και στο τέως ΕΤΑΑ , δηλαδή οι αυτοαπασχολούμενοι που είναι μηχανικοί και δικηγόροι

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.