ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην Πορτογαλία ο Μαρινάκης, επαφές και για μεταγραφές

1 min read

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ και στελέχη της διοίκησης βρίσκονται στην Ιβηρική για τον τελικό του Nations League.

Στον τελικό του Champions League δεν είχε καταφέρει να βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκηςλόγω των δημοτικών εκλογών. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, ωστόσο ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει τον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, Nations League.

Πορτογαλία και Ολλανδία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι. Στην Πορτογαλία πλην του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται και ο στενός συνεργάτης του, ο Γιάννης Βρέντζος.

Η παρουσία των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον τελικό του Nations League έχει δώσει τροφή για σενάρια. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία και Πορτογαλία θα προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών μάνατζερ και ανθρώπων του ποδοσφαίρου, όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο ραντεβού.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ αναμένεται να έχουν συναντήσεις με αρκετούς ατζέντηδες. Μη ξεχνάμε πως η πορτογαλική αγορά απασχολεί τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια την προτιμούν στις μεταγραφές τους τόσο ποδοσφαιριστών όσο και προπονητών. Επιπλέον σημειώστε τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν με τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος φυσικά και θα δώσει το παρών στον τελικό.

Δεν σημαίνει βέβαια πως αυτές τις ημέρες θα κλείσει κάποια μεταγραφή, αλλά όπως και να ‘χει η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πορτογαλία λέει πολλά για το επίπεδο των επαφών που θα γίνουν στην Ιβηρική.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.