ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην Κύπρο η φρεγάτα «Ύδρα» και το αρματαγωγό «Ρόδος»

1 min read

Τα δυο πλοία θα παραμείνουν στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι τις 29 Ιουλίου και θα μπορούν να τα επισκεφθούν οι πολίτες το Σάββατο και την Κυριακή

Κατέπλευσαν σήμερα στο λιμάνι Λεμεσού στην Κύπρο η φρεγάτα «Ύδρα» και το αρματαγωγό «Ρόδος» του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού ταξιδιού των μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, τα δυο πλοία θα παραμείνουν στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι τις 29 Ιουλίου και θα μπορούν να τα επισκεφθούν οι πολίτες αύριο και μεθαύριο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των πλοίων στην Κύπρο οι Κυβερνήτες, Αξιωματικοί και αντιπροσωπεία των σπουδαστών θα επισκεφθούν το Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα όπου θα καταθέσουν στεφάνι και θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της Κύπρου καθώς και στην Πρεσβεία της Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, δέχθηκε το πρωί στο γραφείο του, τους κυβερνήτες των δυο πολεμικών πλοίων καθώς και εκπρόσωπο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Ελλάδας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.