ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στην Ελλάδα έφτασε ποσότητα «μαμούθ» χλωροκίνης από την Ινδία

1 min read

Κατέφθασε στην Ελλάδα μια τεράστια ποσότητα πέντε τόνων χλωροκίνης από την Ινδία μετά από παραγγελία της Ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να δημιουργηθεί απόθεμα σε περίπτωση που χρειαστεί το φάρμακο. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ η χλωροκίνη έχει σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να θεραπεύσει τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το protothema.gr η ποσότητα έχει ξεκινήσει να διαμοιράζεται ήδη στις εγχώριες φαρμακοβιομηχανίες προκειμένου να παρασκευάσουν σκευάσματα τα οποία θα μπορούν να δοθούν στους ασθενείς του κορωνοϊού.

Για την συγκεκριμένη αγορά ο κ. Τσιόδρας είχε πει στην αρχή της εβδομάδας ότι «έχουμε κάνει παραγγελία και έχουμε εξασφαλίσει στοκ από το φάρμακο, ώστε να είναι διαθέσιμο στην περίπτωση που το χρειαστούμε».

Η χλωροκίνη είναι η καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας απέναντι στον κορωνοϊό μέχρι στιγμής γιατί έχει δείξει ότι μπορεί να τον αντιμετωπίσει μετά από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτή δραστικότητά της είναι ακόμα υπό διερεύνηση και σε 2 εβδομάδες πάνω κάτω θα έχουμε επίσημα αποτελέσματα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.