ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στιγμές τρόμου για οικογένεια στο Χαλάνδρι: Εισέβαλαν με βαριοπούλες, απείλησαν την μητέρα και έσυραν την κόρη από τα μαλλιά

1 min read

Σκηνές τρόμου έζησε μια οικογένεια στο Χαλάνδρι στα χέρια τεσσάρων αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι τους αφού έσπασαν την πόρτα με βαριοπούλα.

Οι τέσσερις δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οικία της οικογένειας στην περιοχή του Χαλανδρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας. Στο σπίτι διέμενε η ιδιοκτήτρια, περίπου 70 ετών, μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Αρχικά οι δράστες κινήθηκαν προς τα υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο του σπιτιού και αφού εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα, την κατέβασαν έντρομη στο ισόγειο προκειμένου να τους υποδείξει που βρίσκονταν κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Μάλιστα προκειμένου η γυναίκα να πιεστεί, κατέβασαν με την βία από το υπνοδωμάτιό της και την κόρη της.

Τελικά η γυναίκα υπέδειξε στους ληστές μια τσάντα στην οποία είχε τοποθετήσει άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ τους παρέδωσε και κοσμήματα αξίας. Ωστόσο οι κουκουλοφόροι ήθελαν και άλλα, με την ηλικιωμένη να τους λέει λίγο αργότερα πως στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει ένα χρηματοκιβώτιο του οποίου τα κλειδιά έχουν χαθεί. Αφού το ξήλωσαν τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως κατέθεσε όμως η γυναίκα στις αστυνομικές το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο. Σημειώνεται ότι η ληστεία στο Χαλάνδρι σημειώθηκε ενώ ο σύζυγος της ηλικιωμένης βρισκόταν στο τρίτο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, ο οποίος δεν κατάλαβε το παραμικρό. Πλέον οι αστυνομικές Αρχές συλλέγουν στοιχεία για την ληστεία προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.