ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη Γουλβς επίσημα ο Ποντένσε – Το συγκινητικό αντίο στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

1 min read

Παίκτης της αγγλικής Γουλβς είναι πλέον ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ, σε ευχαριστώ Ελλάδα! Από τα βάθη της καρδιάς μου, αναχωρώ με ανάμεικτα συναισθήματα. Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της ευτυχίας που έχω εκπροσωπήσει αυτόν τον τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Για το γεγονός πως θα μπορώ να λέω στα παιδιά μου πως έπαιξα στον Ολυμπιακό με επιτυχία. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και το αίσθημα της νοσταλγίας που αφήνω ένα κλαμπ και ανθρώπους που με υποδέχτηκαν τόσο καλά.

Θα είμαι αιώνια ευγνώμων και θα κουβαλώ τον καθένα από εσάς μαζί μου. Ειδικές ευχαριστίες στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που έκανε να με αποκτήσει και που μου επέτρεψε να ακολουθήσω το όνειρο μου να παίξω στην Premier League.

Στον κύριο Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και όλα αυτά που με δίδαξε! Θα κουβαλώ για πάντα τα εντυπωσιακά ντέρμπι στα οποία πήρα μέρος, την απίστευτη υποστήριξη που είχα, τη μοναδική ζωή της Αθήνας και το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Μου λείπουν όλες οι λέξεις για να εκφράσω όλα όσα αισθάνομαι για τον 1,5 χρόνο που πέρασα εδώ, αλλά νομίζω ότι τα δάκρυα που έχυσα, μιλούν από μόνα τους. Ας πούμε λοιπόν, τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Ποντένσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.