ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών ακόμη συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

1 min read

Στη δημοσιότητα μετά από σχετική Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία άλλων τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού, με εγκέφαλο τον Ηλία Μίχο στον Κολωνό.

Οι τρεις άνδρες που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους, κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη.

Πρόκειται για έναν 35χρονο επιχειρηματία, έναν 55χρονο προπονητή και έναν 42χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων οποίοι συνελήφθησαν την 3 και 4 Νοεμβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα. Ο 35χρονος επιχειρηματίας, φέρεται να συνάντησε τρεις φορές το κοριτσάκι και να το βίασε έναντι αμοιβής.

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα. Ο 55χρονος, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ φέρεται να έχει σχέση με τον αθλητισμό, καθώς έχει ασχοληθεί με προπόνηση νεαρών αθλητών σε ποδόσφαιρο σάλας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν συνάντησε ποτέ το 12χρονο παιδί.

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο. Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος φέρεται να συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο όπως υποστήριξε πίστευε ότι ήταν 16 ετών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη ενώ ανέφερε πως της έδωσε κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.