ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη Διάσκεψη του Μονάχου ο Σόρος: «Νίκη της Ουκρανίας θα είναι το τέλος της ρωσικής αυτοκρατορίας»

1 min read

Είναι πραγματικά άξιο απορίας με ποια ακριβώς ιδιότητα μετείχε στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, ο ουγγρικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Ο οποίος στην ομιλία του, όπως αναφέρει το CNBC, δήλωσε ότι πρέπει «να αποφευχθεί πάση θυσία» ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και ότι «η υποστήριξη της Ευρώπης στην Ουκρανία πρέπει να διατηρηθεί».

Μάλιστα αναφερόμενος στις εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία εκτίμησε ότι η νίκη των δυνάμεων του Κιέβου θα σημάνει και την κατάρρευση της ρωσικής αυτοκρατορίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μια ουκρανική νίκη θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση της ρωσικής αυτοκρατορίας. Η Ρωσία δεν θα αποτελεί πλέον απειλή για την Ευρώπη και τον κόσμο. Θα ήταν μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Θα έφερνε τεράστια ανακούφιση στις ανοιχτές κοινωνίες και θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα στις κλειστές».

Συνεχίζοντας την ομιλία του προέβλεψε πως μόλις η Ουκρανία χρησιμοποιήσει τα όπλα που της έχουν υποσχεθεί, η κατάσταση θα αντιστραφεί:

«Αυτό δίνει στην Ουκρανία ένα στενό παράθυρο ευκαιρίας μέχρι τα τέλη της άνοιξης όταν θα λάβει τους εξοπλισμούς που της έχουν υποσχεθεί να εξαπολύσει την αντεπίθεσή της η οποία θα καθορίσει τη μοίρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.